Avsender adresse


Det er ulovlig å operere med falske avsender adresser eller prøve å skule hvem som er avsenderen av epost meldingen.

Det er ikke lov å benytte en avsender adresse som ikke leses av mennesker. Alle skal kunne ha muligheten til å klikke på «reply» for å svare på mailen du har sendt ut. Det er ikke krav at denne mailen leses daglig. Det holder å gå igjennom denne epostkontoen annenhver dag etter at kampanjen er sendt ut.

Avsender adressen skal fortrinnsvis henvise til en epostadresse som er knyttet til domenenavnet til din MailOnNet lisens. Andre avsender adresser kan benyttes, men epostadressen må eies og kontrolleres av deg sender ut denne kampanjen.

Sørg for at domene til den avsender adressen du velger har korrekt WHOIS informasjon, slik at mottakerne med et enkelt WHOIS oppslag, kan finne ut hvem som eier domene.

Ikke benytt en avsenderadresse som har vært svartelistet som en «spammer» før du fikk tilgang til MailOnNet.

Benytt den samme avsender adressen hver gang du sender ut epostkampanjer eller nyhetsbrev slik at mottaker serverne lærer hvem du er og at denne mailen er legitim.

Ikke benytt bounce@ (f.eks. bounce@dittdomene.no) som avsender adresse. Mange servere blokkerer mail fra adresser som starter med bounce@.

Sørg for at avsender adressen du velger har en korrekt SPF-record knyttet til domene. Det vil si en record som tillater smtp.mailonnet.no til å sende ut epost på vegne av domene.

Print Friendly, PDF & Email