Kort om MailOnNet


Hva er MailOnNet?

MailOnNet er en profesjonell alt i ett løsning for epostmarkedsføring:

  • Lag et ubegrenset antall epostkampanjer og nyhetsbrev som skal sendes ut
  • Lag et ubegrenset antall epostlister og last opp dine egne epoostadresser til disse epostlistener
  • Test hvilket buskap som gir høyest «open rate», «click-throue rate» og «convert rate» før du sender ut dine epostkampanjer og nyhetsbrev
  • Send ut så mange epostmeldinger per time eller per måned som du selv ønsker
  • Kontroller hvor mange som åpner dine epostmeldinger, hvor mange som klikker på en link, hvem de er, hvilke linker de klikker på, hvilke epostadresser som ikke lenger virker, hvor mange som melder seg av dine lister og hvem de er, for å ha nevnt noe.
  • Vedlikehold dine epostlister og epostkampanjer.

Hva er OnNet AS

OnNet AS er et av Norges eldste webbyråer og hosting selskaper, og den eneste i bransjen med AAA+ rating hos de store kredittvurdering selskapene.

OnNet AS skiller seg fra sine konkurrenter med sitt brede kompetansefelt og tjenester. Selskapet er i dag Norges rimeligste tilbyder av domene og webhotell, og vi har utviklet alt fra små enkle hjemmesider til store avanserte portaler, for mer enn 1.500 selskaper siden etableringen i 1997/98 (da under navnet Web Trade Norway AS). Frem til 2002 var selskapet også en av landets ledende utviklere av e-handelsløsninger i Norge.

Siden 1999 har OnNet AS jobbet med profesjonell epostmarkedsføring. Først med en egenutviklet løsning for utsendelse av nyhetsbrev, før denne nådde «end-of-life» og ble erstattet av dagens «MailOnNet» løsning i 2003. En løsning som er utviklet av InterSpire, men som markedsføres og driftes i Scandinavia av OnNet AS.

Denne brede kompetansen drar du som kunde nytte av, og er selskapet unike konkurransefortrinn i kombinasjon med prisen og kvaliteten på tjenestene som leveres.

Ditt navn (obligatorisk)

E-post (obligatorisk)

Spørsmål:

Meldng

Vedlegg:

Anti-spam spørsmål:

Ring oss

MailOnNet sin telefontjeneste er betjent:

mandag – fredag, kl. 08:00 og 15:00

Får du ikke svar er telefonen opptatt. Prøv i så fall igjen om 2-3 minutter.

Normalt har vi ingen ventetid på telefonen.

RING: (+47) 23 11 45 45

Tilbake

Print Friendly, PDF & Email