Statistikk og rapport funksjoner i MailOnNet


Hvor mange ÅPNER dine epost meldinger?

Open rateHvor mange åpner dine epostmeldinger

Mail OnNetl gir deg raskt og enkelt svar på hvor mange som har åpnet epost meldingene du har sendt ut, pluss masse annen nyttig informasjon.

Fra statistikk menyen kan du se nøyaktig hvor mange, hvem og når disse åpnet dine epost meldinger. Du får også opp et visuelt bilde i form av søyler som viser åpningsfrekvensen.

Du kan også hente opp statistikk som viser hvor mange som har åpnet dine mail de siste 7 dagene, siste 30 dagene, siste år eller hvilken som helst annen tidsperiode.

Spor alle linker som er klikket på

Click throue rate

Statistikken forteller også hvilke linker som er blitt klikket på, hvor mange klikk hver enkelt link har, hvem og når de har klikket på disse linkene. Salgsteamet ditt kan så følge disse opp hvis de har vist interesse. Enklere kan du ikke finne dine leads og prospect.

Google Analytics integrasjon

Google Analytics integrasjonSamtidig som du sender en epostkampanje, kan du legge inn detaljene om din kampanje i Google Analytics, med en sporingkode. Denne koden vil så bli lagt til alle meldinger du sender ut, slik at du har muligheten til å spore alt som hender på internett senere. F.eks kan du få informasjon om antall mennesker som klikker på linken og hvor mange som til syvende og sist bestiller noe i fra deg.

Du har nå full kontroll over hele verdikjeden til dine kommunikasjonstiltak.

Epost Bounce sporing

Bounce statistikkMeldinger som ikke kan leveres får du automatisk opp en statistikk for. Her kan du se en rapport som viser hvilke adresser som ikke lenger er gyldige, med hvilken feilmelding disse adressene gir. F.eks. «Email address doesn’t exist». Disse adressantene kan du så velge å få automatisk slettet fra dine epost lister slik at du ikke sender dem en mail i fremtiden.

 

 

Unsubscribe Report

Unsubscribe statistikkDu kan få opp en «unsubscribe» som fortelelr deg hvor mange som har valgt å melde seg av din epost liste etter at du har sent ut kampanjen. Du kan her få opp statistikk på en bestemt dato eller over et større tidsintervall.

Du får opp en detaljert oversikt over alle som har valgt å melde seg av listen din, slik at du ser hvem og hvorfor de melder seg av. Dette gis også i prosentprosent av antall utsende epostmeldinger.

Videresent til en venn rapport

Hvis du inkluderer videresent til en venn funksjonen i en epostkampanjer, får du også opp en statistikk over hvor mange som har videresendt denne informasjonen og til hvem de har videresent til.

Automatisk hendelse logging

Automatisk hendelse loggingHver gang en kontakt på dine lister mottar og åpner en epost eller autoresponder fra deg, eller hvis de klikker på en link i din mail, vil disse hendelsene automatisk bli lagt til kontaktens profil.

Du kan se en komplett historikk av hver enkelt epost de har mottatt, hvilke linker de har klikket på og hvilke meldinger de har åpnet.

 

 

 

Manuell hendelses logging

Manuell hendelse loggingVed å bruke den innebygde hendelses logging systemet kan du raskt og enkelt legge til dine egne hendelser til kontaktens profil, f.eks. en telefon samtale eller et møte.

 

 

 

 

Google kalender integrasjon

Google CalendarMailOnNet har full støtte for din Google calendar. Raskt og enkelt kan du legge til oppfølging og påminnelser til din Google Kalender ved å klikke på «Add to Google Calendar» ikonet som du finner ved siden av alle feltene når du redigerer detaljene til en kontakt.

Print Friendly, PDF & Email