Kampanje funksjoner i MailOnNet


Send til flere lister samtidig

Send til flere epostlister samtidig

Du kan sende ut dine epostkampanjer til en eller flere av dine epostlister samtidig. Dublikate eposter blir da automatisk fjernet før sending, slik at du slipper å bekymre deg om at den samme adressen står på flere lister.

Send NÅ eller senere

Send nå eller senere dine nyhetsbrev

MailOnNet har en innebygget kalenderfunksjon. Denne kan du bruke til å bestemme om en epostkampanje skal sendes ut nå eller senere. Du kan selv angi hvilken dag og hvilket klokkeslett epostkampanjen din skal sendes ut. Gjør det mulig for deg å lage en rekke ulike epostkampanjer i dag og legge dem inn i en kalender, slik at alle mottakerne på en bestemt epostliste får en ny forhåndsprodusert kampanje hver uke på et bestemt tidspunkt. En nyttig funksjon som gjør det enkelt for deg å lage et oppfølgingsprogram for dine mottakere, uten å måtte bruke masse tid på dette. Sparer deg for masse tid, arbeid og administrasjon.

Pause & fortsette sendingen

Gjennom din «kalender» kan du når som helst gå inn og stoppe en utsendelse midlertidig. Når du ønsker å fortsette går du tilbake og klikker på «Fortsett» for å fortsette utsendingen. Du kan også slette resten av kampanjen hvis du ønsker å slette den pågående utsendelsen.

Send som HTML, Tekst eller begge deler (Multipart)

Avangserte epostmarkedsføring funksjoner

Du bestemmer selv i hvilket format en epostkampanje skal sendes i. Velg mellom å sende epostmeldingen som en HTML mail, ren tekstmail eller begge deler (multipart). Du kan også angi forskjellige budskap, slik at de som åpner mailen i tekst format får et annet budskap enn de som åpner HTML versjonen.

Multipart meldinger blir sendt både som HTML og tekst meldinger. Her er det mottakerens epost klient som angir hvilken versjon av eposten som blir vist.

Aldri dublikate epost adresser

Du trenger aldri å bekymre deg om dublikate epost adresser når du importerer epostadresser til en epostliste. Vi garanterer deg at du aldri vil finne den samme epost adressen to ganger i en og samme epostliste. Systemet sjekker alltid om epostadressen eksisterer allerede eller ikke før den legger til en ny adresse på listen.

Automatisk «Bounce» handling

En av de store fordelene med MailOnNet er systemets automatiske innebyde «bounce mail» funksjon. Alle ikke leverte epostmeldinger, også kalt «Bounced emails», blir automatisk registrert og slettet fra dine mailinglister så de alltid er rene. Statistisk sett bytter omtrent 10% av befolkningen epostadresse hvert år. Holdes ikke listene oppdaterte med riktig epostadresse, vil du fort oppleve at store deler av listen din består av ikke eksisterende epostadresser. Å holde disse listene manuelt oppdaterte er både tid og ressurskrevende, men med MailOnNet er ikke dette lenger noe problem. Alt skjer automatisk uten at du trenger å gjøre noe som helst.

Du kan også eksportere en liste med hvilke epost adresser som ikke ble levert til, slik at du kan se hvilke adresser som feilet.

Valgfri avsender, reply og bounce adresse

Valgfri avsender og replay adresse

Du kan selv bestemme hvilken e-postadress som skal stå oppført som avsender av din epostkampanje, samt hvilken epost adresse som skal stå opøpført som replay adresse og bounce adresse. Dvs. hvor alle feilmeldinger skal sendes til.

Embed Images eller ikke

Du bestemmer selv om bildene i en kampanje skal bygges inn i epostmeldingen som et embed image eller ikke. Embed image vil si at bildet fysisk settes inn i hver enkelt epostmelding og ikke lastes ned fra Internett når mottakeren åpner mailen. Embed image kan gjøre en kampanje svært stor og tar lengre tid å sende ut, men har den fordelen at alle mottakerne kan se alle delene av mailen selv når de er offline. Det vil si uten internett forbindelse.

Triggers

Trigger

Putt dine oppfølgings oppgaver på autopilot. Send ut fødselsdag hilsninger og jubileum påminnelser eller reklame mail, eller flytt dine kontakter fra en liste til en annen når de åpner en bestemt mail eller klikker på en link.

Med triggers kan du:

  • Send ut epost basert på en dato, f.eks. en fødselsdag.
  • Legge til en kontakt til en liste basert på en hendelse (f.eks. åpnet en mail eller klikket på en link)
  • Fjerne kontakter fra en liste, basert på en hendelse
  • Legge til og fjerne en kontakt fra en liste etter en fremtidig dato
Print Friendly, PDF & Email