Autoresponder og skjema funksjoner i MailOnNet


Lag flere Autoresponders

AutoresponderAutoresponders er epost meldinger som blir sent til de som melder seg på dine epost lister etter en viss tid etter at de ble påmeldt listen, f.eks. etter 24 timer eller 2 uker.

Du kan lage flere Autoresponders, og sende disse automatisk til nye kontakter på dine epost lister når du selv ønsker dette. Du setter bare opp tidspunktene for de ulike Autoresponderne.

 

Filter kontaktlisten

Du kan sende Autoresponders to hele eller bare deler av din epost liste. Reglene for dette setter du opp selv.

Alt gjøres via custom fields filtrering.

HTML, tekst eller begge deler (Multipart)

På samme måte som når du lager dine epost kampanjer, kan du selv velge om du ønsker å sende ut dine Autoresponders som vakre HTML meldinger, informative TEKST meldinger eller som begge deler, slik at mottakerens epost klient avgjør hvilken versjon som blir vist.

Åpen/Link/Unsubscribe rapporter

Autoresponder Statistics

 

På samme måte som du får din kampanje statistikk, får du opp en autoresponder statistikk som viser hvor mange som har åpnet dine autoresponder, hvilke linker de har klikket på o.s.v.

 

 

 

 

På- og avmeldingsskjemaer til hjemmesidene

På. og avmeldingskjema

Du kan raskt og enkelt lage på og avmeldingsskjemaer som du kan sette inn i dine hjemmesider. MailOnNet genererer alle nødvendig HTML koder for dine hjemmesier. Her kan du enkelt formatere disse skjemaene med dine egne farger, fonter, bakgrunner o.s.v.

Dobbel «Opt-In» bekreftelse

Hold listene dine rene og følg den beste praktisen. Forlang at de som melder seg på dine lister må bekrefte sin påmeldelse via en mail som sendes ut automatisk til den når de melder seg på en av dine lister.

Surveys & Feedback skjemaer

Surveys

Bruk den innebygde «drag & drop editoren» til å lage en skreddersydd survey og link denne i dine epost kampanjer og autoresponders for maksimal effekt av dine epost kampanjer. Svarene kan bli analysert og eksporteres til Microsoft Excel for videre behandling.

Print Friendly, PDF & Email