E-postliste funksjoner i MailOnNet


Ubegrenset antall epostlister og kontakter

Ubegrenset antall epostlister og kontakterDu kan opprette så mange epostlister som du selv ønsker og det finnes ingen begrensninger på hvor mange epostadresser du kan importere til disse epostlistene.

 

 

Ubegrenset antall «Custom Fields»

Ubegrenset antall egne felter - custom fieldsDu kan lage et ubegrenset antall ekstra felter i dine epostlister for å lagre tilleggsinformasjon om hver enkelt kontakt. F.eks. fornavn, etternavn, adresse, telefonnummer, fødelsdato, hobby e.l.

Disse feltene kan du inkludere i dine fremtidige epost kampanjer for å gjøre dem mer personlige, på samme måte som å slå sammen to kilder i Microsoft Word.

 

Importer kontaktene fra en CSV fil eller legg dem inn manuelt

Kontaktene på dine epostlister kan du importere fra en tekst eller CSV fil, eller legge inn manuelt. De fleste programmer støtter i dag eksport til CSV eller en tekst fil. Har du adressene dine i et Excel regneark er det bare å velge «Lagre som» og velge «CSV» som filformat for å eksportere epostlisten til en CSV fil som du kan laste opp til MailOnNet.

Rediger hele mailinglisten

Du har full tilgang til å se og redigere alle mottakerne på alle dine epostlister. F.eks endre registrert epostadresse, fornavn, preferanser o.s.v.

Redigering av epostlistenNår du lister opp dine kontakter i «grid mode» kan du selv velge hvordan kontaktene skal vises og hvilke custom field du ønsker å se.

Gjør det enkelt å skaffe deg oversikten du trenger.

Du har også muligheten til å oppdatere informasjonen om hver enkelt kontakt på en liste med å importere alle kontaktene til en liste på nytt med ny informasjon.

Fjern grupper av kontakter

Du kan fjerne store grupper av kontakter fra dine lister ved å skrive inn deres epost adresser eller ved å laste opp en fil.

Du kan velge om disse kontaktene skal fjernes permanent eller markeres som inaktive. Fordelen med inaktive kontaker, er at du da er sikre på at de ikke blir lagt til på nytt på din liste. Prøver noen å legge til en inaktiv adresse på listen vil dette bli avvist med beskjed om at adressen allerede eksisterer.

Kraftig liste segmentering

Kraftige muligheter for liste segmenteringDu kan filtrere ut dine kontakter på tvers av dine lister, basert på en eller flere felles egenskaper. F.eks. bosted, alder, kjønn, interesser, hobby o.l. Disse segmentene kan du også bruke som basis for hvem som skal motta dine nyhetsbrev og epostkampanjer.

 

«Do Not Mail» liste

Du kan legge til epost adresser på en egen svarteliste. Adressene til disse kontaktene vil MailOnNet ALDRI sende ut mail til, uansett omstendighet.

Print Friendly, PDF & Email