Bestill MailOnNet


Før du bestiller

Start med å lese vår prisliste, slik at du lærer forskjellen mellom våre to ulike kvotesystemer.

Sett deg deretter inn i hvilke krav som MailOnNet setter til deg, før du avslutter med å lese våre salgsbetingelser som gjelder for alle kundeforhold. Alle priser er eksl. mva og kr. 50 i ekspedisjonsgebyr.

Velg kvote

Velg hvor mange epostmeldinger du ønsker å kunne sende ut?.
Velg mellom «antall meldinger per mnd» eller «antall meldinger per time»

Alternativ 1: Antall meldinger per mnd.

Du kjøper en kvote per måned. Du kan sende ut et ubegrenset antall kampanjer, men når kvoten er nådd kan du ikke sende ut flere måneder før neste måned.

Alternativ 2: Antall meldinger per time.

Du kjøper en kvote som forteller hvor mange meldinger systemet vil sende ut per time. Dette gjøre for å sørge for at ingen mailservere vil avvise budskapet fordi flere tusen meldinger er sendt til mailserveren i løpet av en time eller to.

Bouncekonto?

Ønsker du samtidig å bestille en bounce-konto som brukes til å vaske listene dine for ugyldige epostadresser eller har du selv en epostkonto du kan bruke som bounce-konto for dine kampanjer?

Nei, jeg har en bounce-konto jeg kan bruke

Ja, jeg ønsker å bestille ett domene med bounce-konto = + Kr. 198/år

Domene:
Hvilket domene ønsker du å bestille/bruke som bounce-konto?

Sjekk at domene er ledig før du bestiller dette domene. Vi anbefaler at du velger et tilsvarende domene som du allerede benytter, men knyttet til et annet topp-domene. Har du f.eks. domene eksempel.no idag, anbefaler vi at du bestiller eksempel.com, eksempel.org eller eksempel.net som bounce-domene som du bruker til å sende ut dine kampanjer med og samle inn bounce mail med.

Kampanje-mal

Ønsker du at OnNet skal utvikle en kampanje-mal til deg? Det vil si en mal du kan bruke hver gang du skal lage en e-postkampanje eller nyhetsbrev for å forsikre deg om at alle utsendelser blir basert på den samme malen/designet for å skape gjenkjennelseeffekt og sørge for at bedriftens visuelle profil også blir ivaretatt i alle e-postutsendelser.

Nei, jeg lager malen min selv

Ja, jeg ønsker å bestille en kampanje-mal til mitt firma = + Kr. 498

Etter at vi har mottatt bestillingen din vil du få en mail fra oss med en del spørsmål du må svare på for at vi skal kunne lage denne kampanje malen for deg. Den må du besvare, samtidig som du må sende oss logo og annet materiell du ønsker skal inngå i malen din.

Print Friendly, PDF & Email